NévjegyPartner

Névjegykártya megrendelés

A “Grafikai tervezés / fájfeltöltés” fülre kattintva igényelhetsz egyedi grafikai tervezést (200db-tól díjtalan), valamint csatolhatsz fájlokat. Ha nyomdakész tervet küldesz, azt szintén a “fájlfeltöltés” gombra kattintva teheted meg, ez esetben a “Tervezés” mezőt üresen hagyhatod.

Csatolt fájlok
Törlés
Kedvezmények:  200 db-tól a névkártyák grafikai tervezése díjtalan. Kétoldalas LUX kártyáink esetében a hátlap nyomtatása díjtalan.
klasszikus névkártya kicsi

KLASSZIK

Harmonika tartalom

Klasszik kártyáinkat erős, 350g-os matt műnyomó papírra nyomtatjuk. Tökéletes választás a jól bevált “üzleti” névjegyekhez, ahol a papír egy része üresen marad, logo + adatok és néhány grafikai elem dominál. Színes és fekete nyomáshoz egyaránt ideális választás. 

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: nincs
Grafikai tervezés: opció

Lux_kicsi

LUX

Harmonika tartalom

A “Lux” névjegykártya típus bármilyen névjegyhez kiváló választás. Különösen ideális fullcolor, színes alapú, színátmenetes és fényképes névjegyekhez. A matt fólia ellenállóbbá teszi a kártyát, és védi a színes nyomatot a kopástól, a kártya éleit a sérülésektől.

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: opció
Grafikai tervezés: opció

formalakkos névkártya

LUX + formalakk

Harmonika tartalom

A “Spot UV” formalakk felületkezléssel igazán látványos névkártyákat készíthetünk. A magas fényű lakk réteg különösen alkalmas egy-egy grafikai elem, fotó vagy logo kiemelésésre. Önmagában is feltűnő díszítő elem akár a kártya hátoldalán is. Ha nem vagy biztos benne, névjegyed mely elemeit lenne célszerű lakkozni, javasoljuk, hogy kérj tőlünk tanácsot!

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: Spot UV lakkozás
Grafikai tervezés: opció

kreatív névkártya kicsi

KREATÍV

Harmonika tartalom

 “Kreatív” névkártyáink a papír textúrájából adódóan különlegesek. A letisztult, minimal design remekül passzol hozzá, ahol a papír jellege érvényesül, kevés grafikai elemmel. Kevésbé ajánljuk úgynevezett fullcolor, sötét alapú vagy fényképes névjegyekhez, amikhez a “Lux” típus tökéletes választás.

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 240 -400g kreatív karton
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: nincs
Grafikai tervezés: opció

Grafikai tervezés

A szerkesztés átfutási ideje legfeljebb két munkanap. A látványtervet e-mailben továbbítjuk a megadott címedre, és igény szerint módosítunk rajta. A gyártást minden esetben csak azt követően indítjuk, hogy jováhagytad a tervet.

Amennyiben  képet is csatolsz a tervezéshez, vagy nyomdakész tervet küldesz, azt az elvárt nyomdai minőség érdekében kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén javasolt min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel.

Tervezési segédlet

Fizetés / Szállítás

Harmonika tartalom

Fizetés utánvéttel

Ebben az esetben a futárnak kell fizetned a csomag átvételekor készpénzben. Ha bankkártyával szeretnél fizetni, előtte érdeklődj szállítási partnerünknél https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/erkezes/belfold/kezbesites ,hogy a címeden ez lehetséges-e.


Előre fizetés banki utalással

Ha ezt választod, kiállítjuk a számlát, amit elküldünk e-mail címedre. Megrendelésedet az összeg bankszámlákra érkezésével, vagy a fizetési visszaigazolás elküldésével aktiváljuk.

Kreatív kártyáknál
2-3 munkanap. A kártyák gyártását általában olyan kartonokra is vállaljuk, amit nem raktározunk állandóan. Egyedi papírválasztás esetén az átfutási idő a beszerzésével jelentősen megnőhet.

Klasszik kártyáknál
– Fehér alappal nyomtatott névjegyeknél 2-3 munkanap
– Színes alappal nyomtatott névjegyeknél 5-6 munkanap

Lux kártyáknál
6-8 munkanap, formalakkozással +1 munkanap

Ha kész tervet küldesz, azt minden esetben leellenőrizzük, hogy nyomtatható-e, ha mi készítjük a tervet, a gyártás a minta jóváhagyásával indul el.

Ha megrendelésed sürgős, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, hogy egyeztessük a lehetséges leghamarabbi szállítást!