NévjegyPartner

Névjegykártya megrendelés

A „Grafikai tervezés / fájfeltöltés” fülre kattintva igényelhetsz egyedi grafikai tervezést (200db-tól díjtalan), valamint csatolhatsz fájlokat. Ha nyomdakész tervet küldesz, azt szintén a „fájlfeltöltés” gombra kattintva teheted meg, ez esetben a „Tervezés” mezőt üresen hagyhatod.

Névjegykártya típus

Klasszikus névjegykártya, Kreatív névjegykártya, LUX mattfóliás névjegykártya, LUX névjegykártya + Formalakk

Tervezés

Kész tervet küldök, Grafikai tervezést kérek

Nyomtatás

Egyoldalon, Kétoldalon

Sarokkerekítés

Nincs, Van

Mennyiség

50, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500, 600, 800, 1000, 1200

Kedvezmények:  200 db-tól a névkártyák grafikai tervezése díjtalan. Kétoldalas LUX kártyáink esetében a hátlap nyomtatása díjtalan.
klasszikus névkártya kicsi

KLASSZIK

Harmonika tartalom

Klasszik kártyáinkat erős, 350g-os matt műnyomó papírra nyomtatjuk. Tökéletes választás a jól bevált „üzleti” névjegyekhez, ahol a papír egy része üresen marad, logo + adatok és néhány grafikai elem dominál. Színes és fekete nyomáshoz egyaránt ideális választás. 

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: nincs
Grafikai tervezés: opció

Lux_kicsi

LUX

Harmonika tartalom

A „Lux” névjegykártya típus bármilyen névjegyhez kiváló választás. Különösen ideális fullcolor, színes alapú, színátmenetes és fényképes névjegyekhez. A matt fólia ellenállóbbá teszi a kártyát, és védi a színes nyomatot a kopástól, a kártya éleit a sérülésektől.

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: opció
Grafikai tervezés: opció

formalakkos névkártya

LUX + formalakk

Harmonika tartalom

A „Spot UV” formalakk felületkezléssel igazán látványos névkártyákat készíthetünk. A magas fényű lakk réteg különösen alkalmas egy-egy grafikai elem, fotó vagy logo kiemelésésre. Önmagában is feltűnő díszítő elem akár a kártya hátoldalán is. Ha nem vagy biztos benne, névjegyed mely elemeit lenne célszerű lakkozni, javasoljuk, hogy kérj tőlünk tanácsot!

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: Spot UV lakkozás
Grafikai tervezés: opció

kreatív névkártya kicsi

KREATÍV

Harmonika tartalom

 „Kreatív” névkártyáink a papír textúrájából adódóan különlegesek. A letisztult, minimal design remekül passzol hozzá, ahol a papír jellege érvényesül, kevés grafikai elemmel. Kevésbé ajánljuk úgynevezett fullcolor, sötét alapú vagy fényképes névjegyekhez, amikhez a „Lux” típus tökéletes választás.

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 240 -400g kreatív karton
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: nincs
Grafikai tervezés: opció

Grafikai tervezés

A szerkesztés átfutási ideje legfeljebb két munkanap. A látványtervet e-mailben továbbítjuk a megadott címedre, és igény szerint módosítunk rajta. A gyártást minden esetben csak azt követően indítjuk, hogy jováhagytad a tervet.

Amennyiben  képet is csatolsz a tervezéshez, vagy nyomdakész tervet küldesz, azt az elvárt nyomdai minőség érdekében kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén javasolt min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel.

Tervezési segédlet

Fizetés / Szállítás

Harmonika tartalom

Fizetés utánvéttel

Ebben az esetben a futárnak kell fizetned a csomag átvételekor készpénzben. Ha bankkártyával szeretnél fizetni, előtte érdeklődj szállítási partnerünknél https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/erkezes/belfold/kezbesites ,hogy a címeden ez lehetséges-e.


Előre fizetés banki utalással

Ha ezt választod, kiállítjuk a számlát, amit elküldünk e-mail címedre. Megrendelésedet az összeg bankszámlákra érkezésével, vagy a fizetési visszaigazolás elküldésével aktiváljuk.

Kreatív kártyáknál
2-3 munkanap. A kártyák gyártását általában olyan kartonokra is vállaljuk, amit nem raktározunk állandóan. Egyedi papírválasztás esetén az átfutási idő a beszerzésével jelentősen megnőhet.

Klasszik kártyáknál
– Fehér alappal nyomtatott névjegyeknél 2-3 munkanap
– Színes alappal nyomtatott névjegyeknél 5-6 munkanap

Lux kártyáknál
6-8 munkanap, formalakkozással +1 munkanap

Ha kész tervet küldesz, azt minden esetben leellenőrizzük, hogy nyomtatható-e, ha mi készítjük a tervet, a gyártás a minta jóváhagyásával indul el.

Ha megrendelésed sürgős, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, hogy egyeztessük a lehetséges leghamarabbi szállítást!

Kifutó:
A termék valós méretén túlfuttatott terület a vágási széleken túlnyúló grafikával, képpel, háttérszínnel. Tervezésnél minden esetben kifutót kell alkalmazni, aminek a mérete körbe, minden irányba 2mm.

Biztonsági terület:
A termék vágott méretének szélétől (készméret) befelé kérjük, biztonsági távolságot tartani! Ide ne tervezz szöveget, logót és olyan képeket (kifutó grafikai elemeket leszámítva), melyekből nem szeretnéd, hogy levágjunk. Ennek méret 3mm.

Fájlformátumok
A nyomtatásra szánt terveket elsősorban nyomdakész PDF-ben, esetleg JPG, TIFF fájlban tudjuk fogadni. Kerülendők a Word dokumentumok. Eredeti formájukban a PSD, AI, esetleg CDR fájlok sem alkalmasak nyomdai kivitelezésre. A terv elkészülte után készíts belőlük PDF fájlt „press” minőségben. Végső esetben exportáld JPG-be, 450 dpi felbontásban, CMYK színmóddal. A CorelDraw-val készült terveket semmiképp ne CDR-ben küldd el!

Felbontás
Az elvárt nyomdai minőség érdekében a tervet kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel. 

Színmód
A 4 színes nyomtatáshoz CMYK színmódban, 8 bit/csatorna színmélységgel kérjük a szerkesztést! A dokumentum nem tartalmazhat RGB-s elemeket. Erre fokozottan ügyelj és a leadás előtt futtass le egy ellenőrzést! Mindent konvertálj át RGB-ből CMYK-ba. Mivel az RGB-s képek is 4 színnel (cmyk) lesznek nyomtatva, a nyomat színe jelentősen eltérhet az eredetitől (pl. amit a monitoron látsz). Az ilyen jellegű hibákért nem vállalunk felelősséget!

Pantone színek
Direkt színeket is nyomtatunk, de a weblapunkon közölt árakon termékeink kizárólag négy színnel készülnek, ezért itt csak ezt részletezzük. Ha az eredeti terv (pl. logó) direkt színeket is tartalmaz, kérjük alkalmazd annak CMYK megfelelőjét, egyébként programunk konvertálja át nyomtatás előtt. Az adott színtől függően a kettő között eltérés is lehet, ezért jobb, ha ezt magad ellenőrzöd le még megrendelés előtt.

Színterhelés
A kivitelezés négy alapszíne: C+M+Y+K. A megengedett maximális színterhelés (azaz, a négy szín százalékértéke összesen): 300%. Ne alkalmazz ennél nagyobb értéket még akkor sem, ha a monitoron látott kép megengedné. Egyébként a nyomat túlterhelt lesz és elveszítheti részletgazdagságát, a színek élénkségét!

Fekete és szürke
Szövegeknél, vonalaknál, garafikai elemeknél a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán szabad megadni, minden más (Cyan, Yellow, Magenta) értéke 0% legyen. Háttereknél (összefüggő fekete tónusoknál) viszont a szebb kitöltés érdekében mélyfeketét ajánlunk, például a következő színértékekkel, %-ban: (30:20:0:100), (30:30:30:100). (40:40:40:100).

Betűtípusok / betűméret
Az esetleges hibák elkerülése érdekében kérjük, a tervezés befejeztével az összes szöveges tartalmat alakítsd görbévé, vagy a PDF készítésekor ágyazd be. Görbítés esetén ügyelj rá, hogy minden legyen átalakítva (pl. szóközök is) Kérjük, ne használj 6 pt-nál kisebb betűméretet. (inverzben 6,5-7 pt).