NévjegyPartner

Klasszikus névjegykártya megrendelőlap

Harmonika tartalom

Grafikai tervezés igénylése:
Ha még nem rendelkezel névjegy tervvel, szívesen megtervezzük neked. Munkánkat nagy gondossággal végezzük, közel 20 éves szakmai tapasztalattal. Névjegykártyád látványtervét elküldjük e-mail címedre, és igény szerint módosítunk rajta. A gyártást és fizetést a jóváhagyásod után indítjuk. Amennyiben képeket is csatolsz a tervezéshez, kérjük, hogy a lehető legjobb minőségben, minél nagyobb felbontásban töltsd fel, a legjobb nyomatminőség érdekében. 

Kész terv esetében:
A nyomdakész névjegykártya terveket és egyéb kiegészítő képeket, dokumentumokat a megrendelőlap tetején lévő fájlfeltöltés panelen csatolhatod. Amennyiben nem vagy biztos benne, javasoljuk olvasd el tervezési segédletünket.  , vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás:
A legyártott névjegykártyákat plasztik tasakokba, majd erős kartondobozba csomagoljuk a szállításhoz. A csomagokat az MPL futárszolgálat kézbesíti a rendeléskor megadott címre.

Nyomdai átfutási idő:
A névjegykártyák gyártási ideje típusonként eltérő, az alkalmazott technológiától függően. Ha kész tervet küldesz, azt minden esetben leellenőrizzük, hogy nyomtatható-e, ha mi készítjük a tervet, a gyártás a minta jóváhagyásával indul el.

Kreatív kártyáknál
2-3 munkanap. A kártyák gyártását általában olyan kartonokra is vállaljuk, amit nem raktározunk állandóan. Egyedi papírválasztás esetén az átfutási idő a beszerzésével jelentősen megnőhet.

Klasszik kártyáknál
– Fehér alappal nyomtatott névjegyeknél 2-3 munkanap
– Színes alappal nyomtatott névjegyeknél 5-6 munkanap

Lux kártyáknál
6-8 munkanap, formalakkozással +1 munkanap.

Ha megrendelésed sürgős, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, hogy egyeztessük a lehetséges leghamarabbi szállítást!

Banki előre utalással: 
A rendelés véglegesítése után kiállított számlát elküldjük a megadott e-mail címedre. Megrendelésedet az összeg bankszámlákra érkezésével, vagy a fizetési visszaigazolás elküldésével aktiváljuk. Nyomtatás előtt felvesszük veled a kapcsolatot, és grafikai tervezés igénylése esetén a gyártást minden esetben csak akkor indítjuk, ha jóváhagytad a tervet.

Fizetés utánvéttel, készpénzben:
Amennyiben ezt az opciót választod,  a csomagot kézbesítő futárnak kell fizetned, az átvételkor.

  • Összesen: 0 Ft

Névjegykártya Info

Kínálatunkban klasszikus, strukturált felületű és metálfényű, mattfóliás és formalakkos névjegykártyák.   Valamennyi  típus választható standard, bankkártya és négyzetes méretben is, igény szerint sarokkerekítéssel.
A névkártyák grafikai tervezése 200db felett díjtalan.

Összevont mennyiségi kedvezmény

Az árképzésnél összevont mennyiségi kedvezményt alkalmazunk, ami kimondottan előnyös több névre történő rendelés esetén. Pl., 5×100 db kártya rendelésekor az összmennyiséghez (500 db) tartozó kedvezőbb egységárral számolunk, 5×100 helyett.

100% minőség garancia

A kártyák nyomdai kivitelezésére feltétel nélküli, 100%-os minőségi garanciát vállalunk. Ha nem vagy megelégedve munkánk színvonalával, egyeztetünk veled a továbbiakról. Kérésedre újragyártjuk, vagy – ha ez nem lehetséges – visszafizetjük a termék árát.

KLASSZIKUS

Harmonika tartalom
Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció

Klasszik kártyáinkat erős, 350g-os matt műnyomó papírra nyomtatjuk. Tökéletes választás a jól bevált „üzleti” névjegyekhez, ahol a papír egy része üresen marad, logo + adatok és néhány grafikai elem dominál. Színes és fekete nyomáshoz egyaránt ideális választás. 

LUX - MATTFÓLIÁS

Harmonika tartalom
Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció

A „Lux” névjegykártya típus bármilyen névjegyhez kiváló választás. Különösen ideális fullcolor, színes alapú, színátmenetes és fényképes névjegyekhez. A matt fólia ellenállóbbá teszi a kártyát, és védi a színes nyomatot a kopástól, a kártya felületét a sérülésektől.

LUX - FORMALAKKOS

Harmonika tartalom
Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia + Spot UV lakkozás
Sarokkerekítés: opció

A „Spot UV” formalakk felületkezléssel igazán látványos névkártyákat készíthetünk. A magas fényű lakk réteg különösen alkalmas egy-egy grafikai elem, fotó vagy logo kiemelésésre. Önmagában is feltűnő díszítő elem akár a kártya hátoldalán is. Ha nem vagy biztos benne, névjegyed mely elemeit lenne célszerű lakkozni, javasoljuk, hogy kérj tőlünk tanácsot!

KREATÍV - Strukturált kartonok

Harmonika tartalom
Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: Választható több féle kreatív karton. Bővebben a megrendelőlapon
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció

A strukturált felületű „kreatív” kártyák nem csak megjelenésükben, hanem tapintásra is különlegesek. Textúrájuk a fakéreghez hasonló, ezáltal természetes, natúr hatást nyújtanak.
Visszafogott stílusú minimál dizájnhoz ajánljuk, ahol kiemelten érvényesül a papír természetes jellege. Az általunk felhasznált papírok 250-350 grammosak, kimondottan jó tartással rendelkeznek.

GYÖNGYHÁZFÉNYŰ papírok

Harmonika tartalom
Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: Választható több féle göngyházfényű papír. Bővebben a megrendelőlapon
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció

Az elegáns Curious Metallics választékában felfedezhetünk diszkréten színjátszó felületű, valamint intenzíven csillogó, fémes hatású papírokat.

A papírok különleges felületkezelésének köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy a fényviszonyok változásával más-más színárnyalatot észlelünk. A papír fémes jellege áttűnik a nyomatképen, befolyásolja a szín-és árnyalatvisszaadást, ezáltal kivételes élményt nyújt.

GOLD

Harmonika tartalom
Nyomtatás: Egyoldalon
Papír: Extra erős 400g fekete karton
Felületkezelés: Arany fóliázás
Sarokkerekítés: opció

A „Gold” névjegykártyák az elegáns fekete/arany színkombináció és a matt papír/ csillogó arany fólia kontrasztja miatt népszerűek. A kártyák alapjául extra vastag, 400g-os sima felületű fekete kartont használunk, a rajta lévő grafikát magas fényű, arany fólia réteggel nemesítjük. Az arannyal bevont felületek fényes, tükröző hatást nyújtanak. Rendelhető kis mennyiségben is, már 25 db-tól.

Az oldalon feltüntetett árak Netto árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.
A Brutto végösszeg a termék kosárba helyezése után, a kosár és pénztár oldalakon látható.

Kifutó:
A termék valós méretén túlfuttatott terület a vágási széleken túlnyúló grafikával, képpel, háttérszínnel. Tervezésnél minden esetben kifutót kell alkalmazni, aminek a mérete körbe, minden irányba 2mm.

Biztonsági terület:
A termék vágott méretének szélétől (készméret) befelé kérjük, biztonsági távolságot tartani! Ide ne tervezz szöveget, logót és olyan képeket (kifutó grafikai elemeket leszámítva), melyekből nem szeretnéd, hogy levágjunk. Ennek méret 3mm.

Fájlformátumok
A nyomtatásra szánt terveket elsősorban nyomdakész PDF-ben, esetleg JPG, TIFF fájlban tudjuk fogadni. Kerülendők a Word dokumentumok. Eredeti formájukban a PSD, AI, esetleg CDR fájlok sem alkalmasak nyomdai kivitelezésre. A terv elkészülte után készíts belőlük PDF fájlt „press” minőségben. Végső esetben exportáld JPG-be, 450 dpi felbontásban, CMYK színmóddal. A CorelDraw-val készült terveket semmiképp ne CDR-ben küldd el!

Felbontás
Az elvárt nyomdai minőség érdekében a tervet kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel. 

Színmód
A 4 színes nyomtatáshoz CMYK színmódban, 8 bit/csatorna színmélységgel kérjük a szerkesztést! A dokumentum nem tartalmazhat RGB-s elemeket. Erre fokozottan ügyelj és a leadás előtt futtass le egy ellenőrzést! Mindent konvertálj át RGB-ből CMYK-ba. Mivel az RGB-s képek is 4 színnel (cmyk) lesznek nyomtatva, a nyomat színe jelentősen eltérhet az eredetitől (pl. amit a monitoron látsz). Az ilyen jellegű hibákért nem vállalunk felelősséget!

Pantone színek
Direkt színeket is nyomtatunk, de a weblapunkon közölt árakon termékeink kizárólag négy színnel készülnek, ezért itt csak ezt részletezzük. Ha az eredeti terv (pl. logó) direkt színeket is tartalmaz, kérjük alkalmazd annak CMYK megfelelőjét, egyébként programunk konvertálja át nyomtatás előtt. Az adott színtől függően a kettő között eltérés is lehet, ezért jobb, ha ezt magad ellenőrzöd le még megrendelés előtt.

Színterhelés
A kivitelezés négy alapszíne: C+M+Y+K. A megengedett maximális színterhelés (azaz, a négy szín százalékértéke összesen): 300%. Ne alkalmazz ennél nagyobb értéket még akkor sem, ha a monitoron látott kép megengedné. Egyébként a nyomat túlterhelt lesz és elveszítheti részletgazdagságát, a színek élénkségét!

Fekete és szürke
Szövegeknél, vonalaknál, garafikai elemeknél a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán szabad megadni, minden más (Cyan, Yellow, Magenta) értéke 0% legyen. Háttereknél (összefüggő fekete tónusoknál) viszont a szebb kitöltés érdekében mélyfeketét ajánlunk, például a következő színértékekkel, %-ban: (30:20:0:100), (30:30:30:100). (40:40:40:100).

Betűtípusok / betűméret
Az esetleges hibák elkerülése érdekében kérjük, a tervezés befejeztével az összes szöveges tartalmat alakítsd görbévé, vagy a PDF készítésekor ágyazd be. Görbítés esetén ügyelj rá, hogy minden legyen átalakítva (pl. szóközök is) Kérjük, ne használj 6 pt-nál kisebb betűméretet. (inverzben 6,5-7 pt).