NévjegyPartner

Hajtott prospektus

A vastag papírra nyomtatott hajtott prospektus erőssége a jó tartása, a nagyobb méret pedig nagy, színes fotók elhelyezésére is lehetőséget ad.
Mutasd be részletesen termékkínálatodat, írj bővebben szolgáltatásodról, igényes formában. Fotók mellett grafikonokkal és illusztrációkkal teheted látványosabbá az oldalakat, segítségükkel üzeneted is érthetőbb lesz, könnyebben célba ér. A hajtott prospektus egyformán jó megoldás szellős, tagolt ábrázoláshoz, vagy összefüggő tervhez a belső oldalakon kiterítve.

Színes prospektus nyomtatás A5-től A/4-ig,
vagy egyedi méret megadásával

Többféle hajtással, több méretben rendelheted Méreten mindig a kész méretet értjük, azaz vágva és összehajtva. Rendelheted 100-100 mm-től A/4-ig, megszokott az A5 és A4-es standard méret, de a négyzetes formátumok is kedveltek. A szabvány méreteknél általában kevesebb hulladékkal kell számolni, így gazdaságosabbak.

4 oldalas, középen hajtva
Félbehajtva, féloldalas hajtókával
6 oldalas, egyforma oldalméretekkel
6 oldalas, két féloldalas hajtókával

A félbehajtás mellett még három mintát ajánlunk. Egyforma oldalakkal, vagy kisebb hajtókákkal, mely figyelemfelkeltő, valamint jól elkülöníthetsz vele egy témát. Letéphető kuponhoz is tökéletes.

A hajtott prospektus vastag papírra készül

A 250g, 300g, vagy 350g-os, jó tartással rendelkező papírok típusa a nyomat jellegét is meghatározza, ami azért is fontos, mert vele kerül először fizikai kapcsolatba ügyfeled.

Hajtott prospektushoz leggyakrabban alkalmazott papírfajtánk a műnyomó papír, mely kiválóan alkalmas fényképet és illusztrációt tartalmazó munkákhoz, a színek tisztán, élénken jelennek meg rajta. Visszafogott dizájnhoz, antik stílushoz a natúr felületű ofszet papír is jó választás. A nyomtatott színeket nem adja vissza annyira élénken, viszont hatásában természetes.

A prospektust felületkezeléssel tehetjük tartósabbá
A vastag papírt a hajtás helyén bígeljük, így szebb lesz a hajtási él. Fóliázással is védhetjük a sérüléstől, kirepedésektől, a felületkezeléshez általában matt fóliát alkalmazunk – mellyel tartósabb lesz a nyomtatvány – de fényeset is választhatsz.

Ha kupont szeretnél nyomtatni a termékre, azt perforálással tehetjük feltűnőbbé, valamint leválasztását is megkönnyítjük.