NévjegyPartner

Dolgozzunk együtt!

Professzionális megoldásokat kínálunk ONLINE és OFFLINE grafikák tervezésében egyaránt.

Nyitottak vagyunk a kreatív ötletekre. Ha minket bízol meg a grafikai tervezéssel, azt instrukcióid alapján, nagy odafigyeléssel végezzük, legyen szó akár digitális vagy nyomtatott média eszközökről.

web design

Nyomtatott kiadványok

A nyomtatott kiadványok az üzleti élet kiemelten hasznos kellékei. Használatukkal hatékonyan reklámozhatod termékeidet vagy szolgáltatásodat, a változatos formátumok pedig végtelen lehetőséget kínálnak üzeneted célba juttatásához.
Ha van már elképzelésed, de nem vagy jártas a nyomdai termékek világában, esetleg új dizájnt szeretnél, szívesen segítünk a legideálisabb típus kiválasztásában. Névjegykártya, szórólap, meghívó, magazin, plakát. vagy akár egyedi ötletek megvalósításában is számíthatsz ránk.

Online branding

A cég arculatának elkészítése kulcsfontosságú tényező. Könnyen előfordulhat, hogy jobb termékkel rendelkezel mint a konkurencia, azonban potenciális vevőket veszíthetsz, ha nem elég megnyerő az arculati grafika. Egy igényes és könnyen beazonosítható logó segít összekapcsolni az általad kínált szolgáltatásokat és termékeket a saját brand-del, növelve a céged presztízsét.
Az ügyfeleid megtartásában és a velük való folyamatos kommunikációban, valamint aktuális híreid megosztásában lehetnek segítségedre a hírlevél és e-brosúra funkciók.
NP_Web-Showcase-Project-Presentation

Weboldal szerkesztés

Számíthatsz ránk új weboldalad elkészítésében is, ami egyszerre gyors és keresőbarát. Már meglévő weboldal vizuális megjelenését képek szerkesztésével, slide-ok, bannerek készítésével támogatjuk.
Napjainkban egy megnyerő weboldal szinte elengedhetetlen a sikeres vállalkozáshoz. Honlapod külleme nagyban befolyásolhatja ügyfeleid bizalmát, ezért érdemes fokozott hangsúlyt fektetned rá.

Videós tartalomgyártás

Videós anyagok készítése terén is több éves tapasztalatunkra támaszkodva támogatjuk ügyfeleinket. A teljes folyamatot tudjuk menedzselni a koncepcióalkotástól kezdve, a forgatás lebonyolításán keresztül egészen az elkészült videók online hirdetéséig. Mondd el igényed, s utána közösen kitaláljuk, milyen vizuális megoldás illeszkedik leginkább az elképzelésedhez.

video_készítés
közösségi média

Közösségi média jelenlét

A közösségi média térhódítása számos üzleti lehetőséget hordoz magában. Széles közönségnek mutathatod be munkáidat például a facebook-on vagy instagram-on, növelve ezzel látogatóid körét.

Árajánlatkérés:

Kifutó:
A termék valós méretén túlfuttatott terület a vágási széleken túlnyúló grafikával, képpel, háttérszínnel. Tervezésnél minden esetben kifutót kell alkalmazni, aminek a mérete körbe, minden irányba 2mm.

Biztonsági terület:
A termék vágott méretének szélétől (készméret) befelé kérjük, biztonsági távolságot tartani! Ide ne tervezz szöveget, logót és olyan képeket (kifutó grafikai elemeket leszámítva), melyekből nem szeretnéd, hogy levágjunk. Ennek méret 3mm.

Fájlformátumok
A nyomtatásra szánt terveket elsősorban nyomdakész PDF-ben, esetleg JPG, TIFF fájlban tudjuk fogadni. Kerülendők a Word dokumentumok. Eredeti formájukban a PSD, AI, esetleg CDR fájlok sem alkalmasak nyomdai kivitelezésre. A terv elkészülte után készíts belőlük PDF fájlt „press” minőségben. Végső esetben exportáld JPG-be, 450 dpi felbontásban, CMYK színmóddal. A CorelDraw-val készült terveket semmiképp ne CDR-ben küldd el!

Felbontás
Az elvárt nyomdai minőség érdekében a tervet kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel. 

Színmód
A 4 színes nyomtatáshoz CMYK színmódban, 8 bit/csatorna színmélységgel kérjük a szerkesztést! A dokumentum nem tartalmazhat RGB-s elemeket. Erre fokozottan ügyelj és a leadás előtt futtass le egy ellenőrzést! Mindent konvertálj át RGB-ből CMYK-ba. Mivel az RGB-s képek is 4 színnel (cmyk) lesznek nyomtatva, a nyomat színe jelentősen eltérhet az eredetitől (pl. amit a monitoron látsz). Az ilyen jellegű hibákért nem vállalunk felelősséget!

Pantone színek
Direkt színeket is nyomtatunk, de a weblapunkon közölt árakon termékeink kizárólag négy színnel készülnek, ezért itt csak ezt részletezzük. Ha az eredeti terv (pl. logó) direkt színeket is tartalmaz, kérjük alkalmazd annak CMYK megfelelőjét, egyébként programunk konvertálja át nyomtatás előtt. Az adott színtől függően a kettő között eltérés is lehet, ezért jobb, ha ezt magad ellenőrzöd le még megrendelés előtt.

Színterhelés
A kivitelezés négy alapszíne: C+M+Y+K. A megengedett maximális színterhelés (azaz, a négy szín százalékértéke összesen): 300%. Ne alkalmazz ennél nagyobb értéket még akkor sem, ha a monitoron látott kép megengedné. Egyébként a nyomat túlterhelt lesz és elveszítheti részletgazdagságát, a színek élénkségét!

Fekete és szürke
Szövegeknél, vonalaknál, garafikai elemeknél a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán szabad megadni, minden más (Cyan, Yellow, Magenta) értéke 0% legyen. Háttereknél (összefüggő fekete tónusoknál) viszont a szebb kitöltés érdekében mélyfeketét ajánlunk, például a következő színértékekkel, %-ban: (30:20:0:100), (30:30:30:100). (40:40:40:100).

Betűtípusok / betűméret
Az esetleges hibák elkerülése érdekében kérjük, a tervezés befejeztével az összes szöveges tartalmat alakítsd görbévé, vagy a PDF készítésekor ágyazd be. Görbítés esetén ügyelj rá, hogy minden legyen átalakítva (pl. szóközök is) Kérjük, ne használj 6 pt-nál kisebb betűméretet. (inverzben 6,5-7 pt).