NévjegyPartner

Dolgozzunk együtt!

Professzionális megoldásokat kínálunk ONLINE és OFFLINE grafikák tervezésében egyaránt.

Nyitottak vagyunk a kreatív ötletekre. Ha minket bízol meg a grafikai tervezéssel, azt elképzeléseid alapján, nagy odafigyeléssel végezzük, legyen szó akár digitális vagy nyomtatott média eszközökről.

web design

Nyomtatott kiadványok

A nyomtatott kiadványok az üzleti élet kiemelten hasznos kellékei. Használatukkal hatékonyan reklámozhatod termékeidet vagy szolgáltatásodat, a változatos formátumok pedig végtelen lehetőséget kínálnak üzeneted célba juttatásához.
Ha van már elképzelésed, de nem vagy jártas a nyomdai termékek világában, esetleg új dizájnt szeretnél, szívesen segítünk a legideálisabb típus kiválasztásában. Névjegykártya, szórólap, meghívó, magazin, plakát. vagy akár egyedi ötletek megvalósításában is számíthatsz ránk.

Online branding

A cég arca, vagyis arculatának elkészítése kulcsfontosságú tényező. Könnyen előfordulhat, hogy jobb termékkel rendelkezel mint a konkurencia, azonban potenciális vevőket veszíthetsz, ha nem elég megnyerő az arculati grafika. Egy igényes és könnyen beazonosítható logó segít összekapcsolni az általad kínált szolgáltatásokat és termékeket a saját brand-del, növelve a céged presztízsét.
Az ügyfeleid megtartásában és a velük való folyamatos kommunikációban, valamint aktuális híreid megosztásában lehetnek segítségedre a hírlevél és e-brosúra funkciók.
NP_Web-Showcase-Project-Presentation

Weboldal szerkesztés

Napjainkban egy megnyerő weboldal szinte elengedhetetlen a sikeres vállalkozáshoz. Honlapod külleme nagyban befolyásolhatja ügyfeleid bizalmát, ezért érdemes fokozott hangsúlyt fektetned rá.
Képek szerkesztésével, slide-ok, bannerek készítésével támogatjuk weblapod vizuális megjelenését, emellett új honlap tervezését és webáruházak karbantartását is vállaljuk.

Közösségi média jelenlét

A közösségi média térhódítása számos üzleti lehetőséget hordoz magában. Széles közönségnek mutathatod be munkáidat például a facebook-on vagy instagram-on, növelve ezzel látogatóid körét.
Ismertesd velünk elképzeléseidet, és szívesen nyújtunk segítséget a megvalósításban. A tervezésnél szemelőtt tartjuk, hogy a végeredmény a te stílusodat tükrözze.
közösségi média
Árajánlatkérés: