NévjegyPartner

Névjegykártya árak, típusonként

Klasszikus, matt fóliás, formalakkos, kreatív papírra nyomtatott névjegykártya árak
Névjegykártya grafikai tervezés: 50db – 3000 Ft, 100db – 2000 Ft, 200db-tól díjtalan
Sarokkerekítés: 5 Ft/névjegykártya | LUX kártyáink esetében a hátoldal nyomtatása díjtalan

klasszikus névkártya kicsi

KLASSZIK

Lux_kicsi

LUX

formalakkos névkártya

LUX + formalakk

kreatív névkártya kicsi

KREATÍV

klasszik névjegykártya

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: nincs
Grafikai tervezés: opció

Klasszik kártyáinkat erős, 350g-os matt műnyomó papírra nyomtatjuk. Tökéletes választás a jól bevált „üzleti” névjegyekhez, ahol a papír egy része üresen marad, logo + adatok és néhány grafikai elem dominál. Színes és fekete nyomáshoz egyaránt ideális választás. 

lux névjegykártya

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: opció
Grafikai tervezés: opció

A „Lux” névjegykártya típus bármilyen névjegyhez kiváló választás. Különösen ideális fullcolor, színes alapú, színátmenetes és fényképes névjegyekhez. A matt fólia ellenállóbbá teszi a kártyát, és védi a színes nyomatot a kopástól, a kártya éleit a sérülésektől.

formalakkos névkártya

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 350 g matt műnyomó
Felületkezelés: matt fólia
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: Spot UV lakkozás
Grafikai tervezés: opció

A „Spot UV” formalakk felületkezléssel igazán látványos névkártyákat készíthetünk. A magas fényű lakk réteg különösen alkalmas egy-egy grafikai elem, fotó vagy logo kiemelésésre. Önmagában is feltűnő díszítő elem akár a kártya hátoldalán is. Ha nem vagy biztos benne, névjegyed mely elemeit lenne célszerű lakkozni, javasoljuk, hogy kérj tőlünk tanácsot!

kreatív névjegykártya

Nyomtatás: 1 vagy 2 oldalon
Papír: 240 -400g kreatív karton
Felületkezelés: nincs
Sarokkerekítés: opció
Formalakk: nincs
Grafikai tervezés: opció

 „Kreatív” névkártyáink a papír textúrájából adódóan különlegesek. A letisztult, minimal design remekül passzol hozzá, ahol a papír jellege érvényesül, kevés grafikai elemmel. Kevésbé ajánljuk úgynevezett fullcolor, sötét alapú vagy fényképes névjegyekhez, amikhez a „Lux” típus tökéletes választás.

Kifutó:
A termék valós méretén túlfuttatott terület a vágási széleken túlnyúló grafikával, képpel, háttérszínnel. Tervezésnél minden esetben kifutót kell alkalmazni, aminek a mérete körbe, minden irányba 2mm.

Biztonsági terület:
A termék vágott méretének szélétől (készméret) befelé kérjük, biztonsági távolságot tartani! Ide ne tervezz szöveget, logót és olyan képeket (kifutó grafikai elemeket leszámítva), melyekből nem szeretnéd, hogy levágjunk. Ennek méret 3mm.

Fájlformátumok
A nyomtatásra szánt terveket elsősorban nyomdakész PDF-ben, esetleg JPG, TIFF fájlban tudjuk fogadni. Kerülendők a Word dokumentumok. Eredeti formájukban a PSD, AI, esetleg CDR fájlok sem alkalmasak nyomdai kivitelezésre. A terv elkészülte után készíts belőlük PDF fájlt „press” minőségben. Végső esetben exportáld JPG-be, 450 dpi felbontásban, CMYK színmóddal. A CorelDraw-val készült terveket semmiképp ne CDR-ben küldd el!

Felbontás
Az elvárt nyomdai minőség érdekében a tervet kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel. 

Színmód
A 4 színes nyomtatáshoz CMYK színmódban, 8 bit/csatorna színmélységgel kérjük a szerkesztést! A dokumentum nem tartalmazhat RGB-s elemeket. Erre fokozottan ügyelj és a leadás előtt futtass le egy ellenőrzést! Mindent konvertálj át RGB-ből CMYK-ba. Mivel az RGB-s képek is 4 színnel (cmyk) lesznek nyomtatva, a nyomat színe jelentősen eltérhet az eredetitől (pl. amit a monitoron látsz). Az ilyen jellegű hibákért nem vállalunk felelősséget!

Pantone színek
Direkt színeket is nyomtatunk, de a weblapunkon közölt árakon termékeink kizárólag négy színnel készülnek, ezért itt csak ezt részletezzük. Ha az eredeti terv (pl. logó) direkt színeket is tartalmaz, kérjük alkalmazd annak CMYK megfelelőjét, egyébként programunk konvertálja át nyomtatás előtt. Az adott színtől függően a kettő között eltérés is lehet, ezért jobb, ha ezt magad ellenőrzöd le még megrendelés előtt.

Színterhelés
A kivitelezés négy alapszíne: C+M+Y+K. A megengedett maximális színterhelés (azaz, a négy szín százalékértéke összesen): 300%. Ne alkalmazz ennél nagyobb értéket még akkor sem, ha a monitoron látott kép megengedné. Egyébként a nyomat túlterhelt lesz és elveszítheti részletgazdagságát, a színek élénkségét!

Fekete és szürke
Szövegeknél, vonalaknál, garafikai elemeknél a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán szabad megadni, minden más (Cyan, Yellow, Magenta) értéke 0% legyen. Háttereknél (összefüggő fekete tónusoknál) viszont a szebb kitöltés érdekében mélyfeketét ajánlunk, például a következő színértékekkel, %-ban: (30:20:0:100), (30:30:30:100). (40:40:40:100).

Betűtípusok / betűméret
Az esetleges hibák elkerülése érdekében kérjük, a tervezés befejeztével az összes szöveges tartalmat alakítsd görbévé, vagy a PDF készítésekor ágyazd be. Görbítés esetén ügyelj rá, hogy minden legyen átalakítva (pl. szóközök is) Kérjük, ne használj 6 pt-nál kisebb betűméretet. (inverzben 6,5-7 pt).