NévjegyPartner

Magazin, katalógus

A többoldalas, ekszkluzív megjelenésű színes magazin tökéletes megoldás, hogy részletesen bemutasd szolgáltatásodat, termékeidet.
Amikor egy normál, összehajtott prospektus már zsúfolt lenne, célszerű több oldalra váltanod, melyen tagoltabban tudod elhelyezni ajánlatodat. Ügyfeleid is szívesebben lapozgatnak egy szép, szellős kiadványt, így reklámértéke is nagyobb lesz.

Színes magazin nyomtatás A6-től A/4-ig,
vagy egyedi méret megadásával

Rendelheted egyedi méretben 100-350 mm-ig, vagy szabvány méretekben A/3-ig. A szabvány méreteknél általában kevesebb hulladékkal kell számolni, így gazdaságosabb. Többoldalas terméknél, mint a magazin vagy katalógus, ez fokozottan igaz.

A négyzetes forma is rendkívül kedvelt, különleges tördelési megoldásokra kiválóan alkalmas. Ha a magazinhoz borítékot is szeretnél választani, ajánljuk, hogy a boríték szabványokat is vedd figyelembe.

Az oldalak számánál külön értelmezzük a borítót és belíveket. Az összehajtott borító legtöbbször 4 oldalas, de lehet akár kihajtható 6 oldalas is. A belíveket összehajtott lapok képezik, ezért úgy kell tervezned, hogy a száma néggyel osztható legyen.

Papírválasztás a magazin borítójához és a belívekhez

Papírválasztásnál eldöntendő, hogy a borító és az oldalak megegyezzenek-e. A borító egy léptékkel erősebb anyagra is készülhet, viszont ez azzal jár, hogy külön fázisban kell legyártani, így az egy papírra nyomott magazin gazdaságosabb. Jó megoldás a borítót fóliázni. Bár nem lesz lényegesen vastagabb, de jellegében, tapintásában elkülönül, emellett plusz védelmet is kap.

Választható 80-350g-ig, matt vagy fényes műnyomó, ofszet, vagy környezetbarát papír. (viszonyításként: egy fénymásoló papír 80g, vastagabb névjegykártya 350g)

Színes nyomtatás kapcsos tűzéssel vagy ragasztással

A felületkezeléshez általában matt fóliázást alkalmazunk, de fényeset is választhatsz. Egyedi megoldásokat, pl. perforálást is kérhetsz (kuponnál, hajtókánál).

A magazinok kötészete kapcsos tűzéssel, vagy pl. vastagabb kiadványoknál ragasztókötéssel történik. Katalógusoknál a spirálozás is megoldást jelenthet, egy tetszetős fedőlappal.

A kapcsos tűzés irka fűzés néven is ismert, ennél a módszernél két vagy több fűződróttal lesznek összekapcsolva a kinyomtatott ívek (Ha szeretnéd lefűzni a terméket, ehhez omega kapcsot választunk) Ez az egyszerű, gazdaságos és elegáns kötészeti eljárás 80-100 oldalig alkalmazható, a magazin vastagságától függően, efelett hőkötést alkalmazunk.