NévjegyPartner

KREATÍV

Kreatív papírra nyomtatott névjegykártya

A természetes elegancia

Egyedi névkártyát szeretnél?

Ismerd meg elegáns, kreatív kartonra nyomtatott kártyáinkat.
Legtöbben egyediek szeretnénk lenni, a névjegykártya pedig egy remek eszköz, hogy megmutathassuk kreativitásunkat. A barázdált felületű kártyák nem csak megjelenésükben, hanem tapintásra is egyediek. Textúrájuk a fakéreghez hasonló, ezáltal természetes, natúr hatást nyújtanak. Króm, arany, vagy csillogó gyöngyház papírra is szívesen nyomtatunk.

Milyen jellegű grafikákhoz ajánljuk?

Visszafogott stílusú minimál dizájnhoz ajánljuk, aholkiemelten érvényesül a papír természetes jellege.
A kevés grafikai elem (logó, szöveg) mellett célszerű meghagyni a kártya alapszínét, ami lehet hófehér, pezsgő vagy gyöngyházfényű, több színben.

Az általunk felhasznált papírok 250-400 grammosak, kimondottan jó tartással rendelkeznek. Jellegüket tekintve mintázott felületű, enyhén barázdált vagy  sima felületű, csillogó hatásúak.

Jellemző paraméterek:
Erős matt műnyomó papírra nyomtatjuk, igény szerint sarokkerekítve. A kártyák mérete lehet 90×50 mm, vagy bankkártya méret.

•    Nyomtatás: 4+0, 4+4 (CMYK, 1 vagy 2 oldalas)
•    Sarokkerekítés: opció
•    Felületkezelés: nincs
•    50×90 mm, 55×85 mm, 60×60 mm és egyedi méretben

Weblapunkon választható papír típusok:

Rives Tradition, 320 g, textúrált felütű papír, hófehér és pezsgő színben
Curious metal, 250 g, gyöngyházfényű papír több színben (gyöngy, ezüstfehér, fehérarany, arany, króm)
Crush, újrahasznosított papír, natúr színben
Munken Polar, erős 400 g-os, hófehér, matt, sima felületű papír

… Büszke lehetsz névjegyedre!

KREATÍV névjegykártya megrendelés

Megrendelésedet leadhatod a megrendelőlapon, vagy e-mailben is.  A névkártyák grafikai tervezése 200 db-tól díjtalan. Amennyiben kész tervet küldesz, javasoljuk olvasd el tervezési útmutatónkat.  

Kreatív névjegykártya  esetében a választott papír jellegét vagy típusát a megrendelőlap “megjegyzés” mezőjében tüntetheted fel, vagy  ha nem vagy biztos benne, melyik papír passzol leginkább a névjegy grafikához, bízd rák az legoptimálisabb papír kiválasztását. 

Szállítás:

A legyártott kártyáidat erős kartondoboz csomagolásban, vagy minimum mennyiség esetén légpárnás (buborékos) borítékban küldjük házhoz szállítva, hogy biztonságban eljussanak hozzád.