NévjegyPartner

Klasszik_nevjegykartya
KLASSZIK

Klasszikus névjegykártyák professzionális nyomdai kivitelezésben

Üzletre hangolva

Klasszikus, színes névjegykártyák egy vagy kétoldalon nyomtatva

Egy igényes névkártya az üzleti élet fontos kelléke, pozitívan hat vállalkozásod megítélésére. Biztosan sokszor hallottál már az első benyomás jelentőségéről. Céges találkozón, vagy állásinterjún mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Ebben is segítségedre lehet stílusos névjegyed, melyre mindig számíthatsz.

Klasszikus névjegykártyák
professzionális nyomdai kivitelezésben

Klasszik kártyáink a jól bevált stílust képviselik, felületkezelés nélkül, a papír természetes jellegét meghagyva készítjük. Remek eszköz mellyel adataid átadása mellett saját ízlésedet is reprezentálhatod ügyfelednek.

Milyen jellegű grafikákhoz ajánljuk?

Egyaránt jó választás standard céges arculathoz, letisztult üzleti névjegyekhez, valamint fullcolor dizájnhoz, akár mély tónusú vagy szolid, színátmenetes nyomatokhoz.

Jellemző paraméterek:

Erős matt műnyomó papírra nyomtatjuk, igény szerint sarokkerekítve. A kártyák mérete lehet 90×50 mm, vagy bankkártya méret.

•    Nyomtatás: 4+0, 4+4 (CMYK, 1 vagy 2 oldalas)
•    Sarokkerekítés: opció
•    Felületkezelés: nincs
•    50×90 mm, 55×85 mm, 60×60 mm és egyedi méretben
•    Papír: 350g matt műnyomó

… Büszke lehetsz névjegyedre!

KLASSZIK névjegykártya megrendelés

Megrendelésedet leadhatod a megrendelőlapon, vagy e-mailben is.  A névkártyák grafikai tervezése 200 db-tól díjtalan. Amennyiben kész tervet küldesz, javasoljuk olvasd el tervezési útmutatónkat.  

Ha nem vagy biztos benne, hogy az általunk kínált három névkártya típus közül melyik a legjobb választás névjegyedhez, kérj tőlünk tanácsot a rendelés előtt, és szívesen segítünk.

Szállítás:

A legyártott kártyáidat erős kartondoboz csomagolásban, vagy minimum mennyiség esetén légpárnás (buborékos) borítékban küldjük házhoz szállítva, hogy biztonságban eljussanak hozzád.

Kifutó:
A termék valós méretén túlfuttatott terület a vágási széleken túlnyúló grafikával, képpel, háttérszínnel. Tervezésnél minden esetben kifutót kell alkalmazni, aminek a mérete körbe, minden irányba 2mm.

Biztonsági terület:
A termék vágott méretének szélétől (készméret) befelé kérjük, biztonsági távolságot tartani! Ide ne tervezz szöveget, logót és olyan képeket (kifutó grafikai elemeket leszámítva), melyekből nem szeretnéd, hogy levágjunk. Ennek méret 3mm.

Fájlformátumok
A nyomtatásra szánt terveket elsősorban nyomdakész PDF-ben, esetleg JPG, TIFF fájlban tudjuk fogadni. Kerülendők a Word dokumentumok. Eredeti formájukban a PSD, AI, esetleg CDR fájlok sem alkalmasak nyomdai kivitelezésre. A terv elkészülte után készíts belőlük PDF fájlt „press” minőségben. Végső esetben exportáld JPG-be, 450 dpi felbontásban, CMYK színmóddal. A CorelDraw-val készült terveket semmiképp ne CDR-ben küldd el!

Felbontás
Az elvárt nyomdai minőség érdekében a tervet kérjük, valós méretben (1:1) minimum 300 dpi felbontásban szerkeszteni! JPG-ben történő mentés esetén min. 450 dpi-ben, veszteség nélküli tömörítéssel. 

Színmód
A 4 színes nyomtatáshoz CMYK színmódban, 8 bit/csatorna színmélységgel kérjük a szerkesztést! A dokumentum nem tartalmazhat RGB-s elemeket. Erre fokozottan ügyelj és a leadás előtt futtass le egy ellenőrzést! Mindent konvertálj át RGB-ből CMYK-ba. Mivel az RGB-s képek is 4 színnel (cmyk) lesznek nyomtatva, a nyomat színe jelentősen eltérhet az eredetitől (pl. amit a monitoron látsz). Az ilyen jellegű hibákért nem vállalunk felelősséget!

Pantone színek
Direkt színeket is nyomtatunk, de a weblapunkon közölt árakon termékeink kizárólag négy színnel készülnek, ezért itt csak ezt részletezzük. Ha az eredeti terv (pl. logó) direkt színeket is tartalmaz, kérjük alkalmazd annak CMYK megfelelőjét, egyébként programunk konvertálja át nyomtatás előtt. Az adott színtől függően a kettő között eltérés is lehet, ezért jobb, ha ezt magad ellenőrzöd le még megrendelés előtt.

Színterhelés
A kivitelezés négy alapszíne: C+M+Y+K. A megengedett maximális színterhelés (azaz, a négy szín százalékértéke összesen): 300%. Ne alkalmazz ennél nagyobb értéket még akkor sem, ha a monitoron látott kép megengedné. Egyébként a nyomat túlterhelt lesz és elveszítheti részletgazdagságát, a színek élénkségét!

Fekete és szürke
Szövegeknél, vonalaknál, garafikai elemeknél a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán szabad megadni, minden más (Cyan, Yellow, Magenta) értéke 0% legyen. Háttereknél (összefüggő fekete tónusoknál) viszont a szebb kitöltés érdekében mélyfeketét ajánlunk, például a következő színértékekkel, %-ban: (30:20:0:100), (30:30:30:100). (40:40:40:100).

Betűtípusok / betűméret
Az esetleges hibák elkerülése érdekében kérjük, a tervezés befejeztével az összes szöveges tartalmat alakítsd görbévé, vagy a PDF készítésekor ágyazd be. Görbítés esetén ügyelj rá, hogy minden legyen átalakítva (pl. szóközök is) Kérjük, ne használj 6 pt-nál kisebb betűméretet. (inverzben 6,5-7 pt).