NévjegyPartner

Klasszik_nevjegykartya
KLASSZIK

Klasszikus névjegykártyák professzionális nyomdai kivitelezésben

Üzletre hangolva

Klasszikus, színes névjegykártyák egy vagy kétoldalon nyomtatva

Egy igényes névkártya az üzleti élet fontos kelléke, pozitívan hat vállalkozásod megítélésére. Biztosan sokszor hallottál már az első benyomás jelentőségéről. Céges találkozón, vagy állásinterjún mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Ebben is segítségedre lehet stílusos névjegyed, melyre mindig számíthatsz.

Klasszikus névjegykártyák
professzionális nyomdai kivitelezésben

Klasszik kártyáink a jól bevált stílust képviselik, felületkezelés nélkül, a papír természetes jellegét meghagyva készítjük. Remek eszköz mellyel adataid átadása mellett saját ízlésedet is reprezentálhatod ügyfelednek.

Milyen jellegű grafikákhoz ajánljuk?

Egyaránt jó választás standard céges arculathoz, letisztult üzleti névjegyekhez, valamint fullcolor dizájnhoz, akár mély tónusú vagy szolid, színátmenetes nyomatokhoz.

Jellemző paraméterek:

Erős matt műnyomó papírra nyomtatjuk, igény szerint sarokkerekítve. A kártyák mérete lehet 90×50 mm, vagy bankkártya méret.

•    Nyomtatás: 4+0, 4+4 (CMYK, 1 vagy 2 oldalas)
•    Sarokkerekítés: opció
•    Felületkezelés: nincs
•    50×90 mm, 55×85 mm, 60×60 mm és egyedi méretben
•    Papír: 350g matt műnyomó

… Büszke lehetsz névjegyedre!

KLASSZIK névjegykártya megrendelés

Megrendelésedet leadhatod a megrendelőlapon, vagy e-mailben is.  A névkártyák grafikai tervezése 200 db-tól díjtalan. Amennyiben kész tervet küldesz, javasoljuk olvasd el tervezési útmutatónkat.  

Ha nem vagy biztos benne, hogy az általunk kínált három névkártya típus közül melyik a legjobb választás névjegyedhez, kérj tőlünk tanácsot a rendelés előtt, és szívesen segítünk.

Szállítás:

A legyártott kártyáidat erős kartondoboz csomagolásban, vagy minimum mennyiség esetén légpárnás (buborékos) borítékban küldjük házhoz szállítva, hogy biztonságban eljussanak hozzád.