NévjegyPartner

LUX

Mattfóliás névjegykártyák formalakkos felületkezeléssel

Stílus és Minőség

Nyűgözd le ügyfeleidet látványos, LUX névkártyáinkkal

Lux kártyáinkat nyomtatás után mindkét oldalán vékony mattfólia réteggel látjuk el, így védve a kopástól, festéklehúzódástól. A választható magas fényű UV formalakk és a matt fólia kontrasztja kivételes vizuális látványt eredményez. Egy lakk réteggel bevont grafikai elem ránézésre szinte kiemelkedik a kártya síkjából a ráeső fény hatására.

Miért ajánljuk a kártyák mattfóliás felületkezelését?

Fontosnak tartjuk, hogy kártyáink bírják a gyűrődést és mindig a legjobb formádat mutassák. Védelem nélkül nemcsak a papír, a színes nyomatok is fokozottan sérülékenyek. Tapasztaltunk szerint különösen indokolt a fólia használata fullcolor nyomatoknál, ahol festék egészen a kártya széléig kifut. Az általunk használt extra vékony fóliának köszönhetően a papír természetes jellegét is megőrzi.

Mitől különlegesek az UV formalakkos névjegykártyák?

Az UV formalakozás egy népszerű felületkezelési eljárás, ami fokozott esztétikai élményt nyújt. Fényhatását tekintve az UV formalakkal bevont nyomat felülmúlja az összes egyéb, nem UV eljárással kezelt nyomat csillogását. Amikor kézbe veszünk egy ilyen kártyát, egyből feltűnik, hogy a ráeső fény szögétől függően különböző pontjain csillan meg a lakkozott grafika. Ahogy fordítjuk, döntjük, úgy változik a csillogó effekt terülése.

Hogyan érdemes a lakkozást alkalmazni?

Célszerű a grafika specifikus területein alkalmazni, hogy oda vonzza a tekinteteket. Gyakori megoldás egy-egy formaelemet, logót, fényképet kihangsúlyozni vele, de grafikától különálló dizájnelemként is alkalmazhatjuk, akár a kártya hátoldalán.

… Büszke lehetsz névjegyedre!

LUX névjegykártya megrendelés

Megrendelésedet leadhatod a megrendelőlapon, vagy e-mailben is.  A névkártyák grafiaki tervezése 200 db-tól díjtalan, LUX kártyáink esetében a hátlap nyomtatásáért nem számítunk felárat. Amennyiben kész tervet küldesz, javasoljuk olvasd el tervezési útmutatónkat.  

LUX névkártyáink mattfóliás felületkezeléssel készülnek, ha formalakkozást is szeretnél, a megrendelőlap legördülő menüjéből válaszd a “Lux+formalakk” opciót.  Ha nem vagy biztos benne, hogy névjegyed mely elemeit lenne célszerű lakkozni, lépj velünk kapcsolatba és szívesen segítünk.

Szállítás:

A legyártott kártyáidat erős kartondoboz csomagolásban, vagy minimum mennyiség esetén légpárnás (buborékos) borítékban küldjük házhoz szállítva, hogy biztonságban eljussanak hozzád.